SZERVIZ

Autószerviz

 

 

Műszaki vizsgáztatás és Eredetvizsgálat

Időpont kérése: Hétfő – Péntek: 7:00-16:30 Szombat, Vasárnap : zárva
Telefon: 56 512 432 Email: vizsga@ringautohaz.hu

Karosszéria javítás, autófényezés Időpont kérése: Hétfő – Péntek: 7:00-16:30 Szombat, Vasárnap : zárva
Telefon: 56 512 432 Email: karfelvetel@ringautohaz.hu

A Ring Autóház Kft. 1996. februárban kezdte meg gépjármű szervizelési tevékenységét Szolnokon. 1999-ben költöztünk jelenlegi telephelyünkre, ahol javítóműhelyünk tágas, 11 javító állással fogadjuk Ügyfeleinket. Kiemelt figyelmet fordítunk saját márkáink (Fiat, Fiat Professional, Hyundai, Suzuki) márkaszervizeinek képzett szakemberekkel és professzionális eszközökkel, műszerekkel való felszerelésére, melyek segítségével még szélesebb körben tudunk minőségi szolgáltatást nyújtani a már meglévő és leendő partnereinknek. Garanciális és típustól függetlenül garanciaidőn túli karbantartást, javítást is vállalunk rövid határidővel és kedvező árakkal. Szervizünkben modern technikai eszközök segítik a szakemberek munkáját, úgy mint 3,5 tonnás és 5 tonnás csápos és ollós emelők, Fiat, Hyundai, Suzuki és márkafüggetlen diagnosztikai műszer, lézeres futóműbeállító, gumicentírozó, ózonos klíma tisztító, komplett műszaki vizsgasor, melyeken folyamatosan az aktuális technikai frissítéseket hajtjuk végre. A szervizeléshez szükséges alkatrészellátást a számítógépes nyilvántartással támogatott alkatrészraktár segíti. Klíma javításhoz, feltöltéshez rendelkezésükre áll mind a régi, mind az új típusú gáz töltőkészüléke.

Műszaki vizsgáztatás

Saját műszaki vizsgabiztosokkal a szolnoki telephelyünkön műszaki vizsgáztatást, illetve eredetvizsgát is végzünk minden nap.

Karosszéria javítás, autófényezés

Karosszéria és fényező műhelyünkben minden típusú autó javítását, fényezését vállaljuk rövid határidővel. Négy beállásos karosszéria műhelyünkben korszerű típusú húzatópaddal a nagyobb, akár kishaszonjárművek karosszériáinak és alvázainak javítását is el tudjuk végezni. Fényező műhelyünk komplett festékrendszerrel felszerelt, a karosszéria elemek fényezése egy korszerű 8*4 m-es kabinban történik. A Ring Autóház Kft-nél teljes körű kárügyintézést vállalunk az összes biztosító felé, beszerezzük a kár kifizetéséhez szükséges igazolásokat, engedélyeket, valamint a javítási költséget megfinanszírozzuk. Saját hatáskörünkben több Biztosító nevében tudunk kárfelmérést végezni casco-s és gépjármű felelősségi kár esetén.

 

Ring Autóház Kft. | Minden jog fenntartva 5000 Szolnok, Fék út 4. | Tel.: 56/512-432 | Fax: 56/512-437 | E-mail: info@ringautohaz.hu www.binarytheme.com