AUTÓBÉRLÉS

A Ring Autóház Kft új szolgáltatással áll rendelkezésére a már meglévő és leendő ügyfeleinek.
Autóinkkal biztos célba ér!
Személyautó és kisteherautó bérlés.

Suzuki Swace 1.8 GL+

Suzuki Swace 1.8 GL+ modellünk 2020- as gyártású. Modern hibrid technológia biztosítsa az alacsony fogyasztást. Legyen szó akár egy üzleti útról vagy egy családi hétvégéről a Swace minden igényt kielégít.

A Suzuki Swace kitűnően ötvözi a kombi modellek előnyeit a legmodernebb technológiákkal. A hatalmas utas– és csomagtér, valamint a fejlett és sokoldalú vezetéstámogató rendszerek igazi kikapcsolódássá teszik a vezetést. A vezetési mód funkció lehetővé teszi a sofőr számára, hogy a jármű teljesítményét a vezetési körülményeknek megfelelően állítsa be. A Swace négy üzemmóddal van felszerelve - Normal, Eco, Sport vagy EV.

Hyundai Kona EV 39kWh Comfort

2020-as gyártású Kona Ev modellünk a jövőt szolgálja. Akár egyetlen töltéssel képes 289 km megtételére. Dinamikus vezetési élményt nyújt. Többféle vezetési mód közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt. A KONA Electric-et úgy tervezték, hogy minden beleférjen - 332 L-es (VDA) csomagtartó kapacitásával hatalmas teret biztosít mind az utasok, mind pedig a csomagok számára. Teljesen lehajtott ülésekkel pedig 1114 literes csomagteret kínál - ami tökéletes a hétvégi kiruccanásokhoz.

Fiat Ducato Maxi. XLH2 3,5 t

2019-es Fiat Ducato modellünk igazi társ a munkában. Legyen szó költözésről, árú szállításról.15 m3 raktérrel tökéletes megoldásként szolgál. Ducato Maxi kiváló teljesítményt, maximális rugalmasságot, nagy rakteret ,kimagasló hatékonyságot és kedvező üzemeltetési költségeket garantál.

Név:
Saját e-mail:
Telefonszám: +36
Foglalási idő -tól -ig
Modell:
Üzenet:
Jelen nyilatkozattal hozzájárulok adataim kezeléséhez és jogszabályban előírt módon történő felhasználásához
 

Ring Autóház Kft. | Minden jog fenntartva 5000 Szolnok, Fék út 4. | Tel.: 56/512-432 | Fax: 56/512-437 | E-mail: info@ringautohaz.hu www.binarytheme.com