AUTÓBÉRLÉS

A Ring Autóház Kft új szolgáltatással áll rendelkezésére a már meglévő és leendő ügyfeleinek.
Autóinkkal biztos célba ér!
Személyautó és kisteherautó bérlés.

Suzuki Swace 1.8 GL+

Suzuki Swace 1.8 GL+ modellünk 2020- as gyártású. Modern hibrid technológia biztosítsa az alacsony fogyasztást. Legyen szó akár egy üzleti útról vagy egy családi hétvégéről a Swace minden igényt kielégít.

A Suzuki Swace kitűnően ötvözi a kombi modellek előnyeit a legmodernebb technológiákkal. A hatalmas utas– és csomagtér, valamint a fejlett és sokoldalú vezetéstámogató rendszerek igazi kikapcsolódássá teszik a vezetést. A vezetési mód funkció lehetővé teszi a sofőr számára, hogy a jármű teljesítményét a vezetési körülményeknek megfelelően állítsa be. A Swace négy üzemmóddal van felszerelve - Normal, Eco, Sport vagy EV.

Hyundai Kona EV 39kWh Comfort

2020-as gyártású Kona Ev modellünk a jövőt szolgálja. Akár egyetlen töltéssel képes 289 km megtételére. Dinamikus vezetési élményt nyújt. Többféle vezetési mód közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt. A KONA Electric-et úgy tervezték, hogy minden beleférjen - 332 L-es (VDA) csomagtartó kapacitásával hatalmas teret biztosít mind az utasok, mind pedig a csomagok számára. Teljesen lehajtott ülésekkel pedig 1114 literes csomagteret kínál - ami tökéletes a hétvégi kiruccanásokhoz.

Fiat Ducato Maxi. XLH2 3,5 t

2019-es Fiat Ducato modellünk igazi társ a munkában. Legyen szó költözésről, árú szállításról.15 m3 raktérrel tökéletes megoldásként szolgál. Ducato Maxi kiváló teljesítményt, maximális rugalmasságot, nagy rakteret ,kimagasló hatékonyságot és kedvező üzemeltetési költségeket garantál.

Fiat Doblo 1.6 Mjet 120 LE SX Maxi

Doblo Maxi megkönnyíti a munkát. Ideális munkatárs minden vállalkozás számára. Teherbírása rendkívüli és még a be- és kirakodás is hihetetlenül egyszerű. Nagyon biztonságos az elektronikus stabilitási rendszereknek köszönhetően.1.6 MJET motor alacsony fogyasztást biztosít.

 

 

Suzuki Vitara 1.6 GL+

2018-as Suzuki Vitara GL+ felszereltséggel és a megbízható 1.6-os szívó benzinmotorral. Igazi városi Crossover. Jó kialakítású, alacsony fogyasztású SUV. Univerzális, jól kihasználható autó.

 

 

 

 

Suzuki Swift 1.2 Gl+

Legyen szó városi bevásárló körútról vagy egy hosszabb hétvégéről, a Swifttel kényelmesen és stílusosan tehetjük meg az utat oda és vissza is. A Swiftet a sportos 5 ajtósként ismerjük, amit öröm vezetni. A lágy hibrid rendszer növeli az üzemanyag hatékonyságot, míg a vezetéstámogató rendszerek biztonságos utazást tesznek lehetővé. Intenzíven gyorsul és magabiztosan tartja a kijelölt ívet.

FIAT Linea 1.3 MJET Easy

2013-as Fiat Linea megbízható alacsony fogyasztású dízel autónk. Linea kényelmes, tágas autó amely kiszolgálja a családot. Igényesen kialakított utastér a sofőr és utasai kényelmét helyezi előtérbe. Nagy csomagtartó biztosítja a kellő helyett egy családi kiruccanáshoz.

 

 

Név:
Saját e-mail:
Telefonszám: +36
Foglalási idő -tól -ig
Modell:
Üzenet:
Jelen nyilatkozattal hozzájárulok adataim kezeléséhez és jogszabályban előírt módon történő felhasználásához
 

Ring Autóház Kft. | Minden jog fenntartva 5000 Szolnok, Fék út 4. | Tel.: 56/512-432 | Fax: 56/512-437 | E-mail: info@ringautohaz.hu www.binarytheme.com