RÓLUNK

  Cégismertető

 

A Ring Autóház Kft. 1996. februárban kezdte meg gépjármű értékesítési és szervizelési tevékenységét Szolnokon. A tulajdonosok célul tűzték ki és a mai napig képviselik a magas minőségű szolgáltatást és az ügyfélelégedettséget.  A mindennapi munkánk során törekszünk az Ügyfeleink igényeinek maradéktalan kielégítésére, modern, letisztult szalonunkban várjuk az új vagy használtautó vásárlásban gondolkodó érdeklődőket. Széles választékban és készletről kínáljuk autóinkat, így biztos mindenki megtalálja a számára ideális gépjárművet, a kiválasztási folyamatban pedig késségesen állnak rendelkezésükre kollegáink, értékesítőink. Jelenleg Fiat, Fiat Professional, Suzuki, Suzuki Marine és Hyundai gépjárműveket értékesítünk, továbbá nemrégiben bővült a termékpalettánk: most már a Ford és a Jeep kínálatából is válogathatnak a kedves érdeklődők. A forgalmazott márkáinkból szalonjainkban megtalálható, megtekinthető a teljes modellkínálat. Mindennapi munkánk során arra törekszünk, hogy minden Ügyfelünk részére a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, így az autóértékesítés mellett kollégáink teljes körű hitelügyintézéssel, tartós bérlet ajánlattal, flottakezeléssel, biztosításkötéssel várják Ügyfeleinket. A teljeskörű szolgáltatás érdekében szakszerű márkaszervíz áll rendelkezésünkre, kiemelt figyelmet fordítunk saját márkáink (Fiat, Fiat Professional, Hyundai, Suzuki, Ford, Jeep,) márkaszervizeinek képzett szakemberekkel és professzionális eszközökkel, műszerekkel való felszerelésére, melyek segítségével még szélesebb körben tudunk minőségi szolgáltatást nyújtani a már meglévő és leendő partnereinknek. Emellett a hatékony munkánk elengedhetetlen feltételeként modern berendezéseink és kitűnő műszerezettségünk teszi lehetővé, hogy gépjármű típustól függetlenül is, magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhatunk minden olyan javítást, alkatrész cserét és időszakos szervizelést, amely a gépjárműtulajdonosok elégedettségét szolgálja. Garanciális és típustól függetlenül garanciaidőn túli karbantartást, javítást is vállalunk rövid határidővel és kedvező árakkal. A szervizeléshez szükséges alkatrészellátást a számítógépes nyilvántartással támogatott alkatrészraktár segíti.

Szervizszolgáltatásunk teljes körű:

- műszaki vizsgáztatás minden nap,
- eredetiségvizsgálat
- garanciális és garancia időn túli szerviz,
- klímajavítás,
- motordiagnosztika,
- gépjármű villamossági javítások, mérések,
- gumijavítás,
- teljes körű biztosítási kárügyintézés,
- autófényezés,
- karosszéria javítás.

Cégtörténetünk mérföldövei:

- 1996-tól forgalmazzuk a FIAT és a Fiat Professional márkák modelljeit.
- A Hyundai márka forgalmazását 2006-tól kezdtük. 2017 tavaszától pedig lépést tartva az autóipar fejlődésével megpályáztuk és elnyertük a Hyundai hybrid modelljének az IONIQ-nak a forgalmazását is.
- 2015.márciustól csatlakoztunk a Magyarországi Suzuki csapatához.
- 2023-ban megkezdtük a SUZUKI hajómotorok forgalmazását és javítását.
-Szintén 2023-ban a JEEP márka képviselői is lettünk, ami mellett az ALFA-ROMEO hivatalos szervizét is ellátjuk Jász-Nagykun-Szolnok megyében
- 2024-től  hivatalos Ford márkakereskedés és szerviz lettünk.
Hiszünk a fenntartható, hosszútávú fejlődésben és bízunk abban, hogy hamarosan újabb mérföldkövekkel bővíthetjük cégünk történetét.
Köszönjük Ügyfeleink bizalmát és várjuk leendő ügyfeleinket szalonunkban!

Jó utat és balesetmentes közlekedést kívánunk!
Ring Autóház Kft. | Minden jog fenntartva 5000 Szolnok, Fék út 4. | Tel.: 56/512-432 | Fax: 56/512-437 | E-mail: info@ringautohaz.hu www.binarytheme.com