NYEREMÉNYJÁTÉK

 

„HYUNDAI KONA TESZTVEZETÉS” JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

A játék szervezője

A „Hyundai Kona tesztvezetés” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a Ring Autóház Kft. (5000 Szolnok, Fék út 4./, cégjegyzékszám: 01-09-865530, a továbbiakban: „Szervező”).

 

A Játékban részt vevő személyek

A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 18 éven felüli természetes személy, aki jogosítvánnyal és vezetési tapasztalattal rendelkezik, kivéve a Szervező tisztségviselői, alkalmazottai és azok (Ptk. 685. § (b) bekezdése szerinti) közeli hozzátartozói (továbbiakban: Játékos).

 

A Játék időtartama

A Játék 2022.02.21. napján kezdődik és 2022.02.28. 16:00 óráig tart. A határidő után az új kitöltők már nem kerülnek be a sorsolásba. Sorsolás: 2022.03.01.

 

A Játék menete

A résztvevőnek a Facebook és/vagy Instagram oldalon hozzászólásban kell válaszolni a nyereményjátékhoz tartozó eredeti poszt alatt. A nyereményjáték sorsolásánál duplán számít a neve annak a játékosnak, aki mindkét platformon hozzászólt a nyereményjáték eredeti bejegyzéséhez.
A helyes választ beküldők közül a Szervező kihirdet 1 db nyertest! A játékban résztvevő játékosok közül 1 játékos nyer. A nyertest sorsolás útján a Szervező választja ki, és értesíti a nyereményéről.

 

Nyeremények

A nyertes nyereménye, Tesztvezetés egy teljes hétvégén át a Ring Autóház Hyundai Kona EV gépjárművével.
A nyertes felhasználói nevét a Szervező az Facebookon közzéteszi 2022.03.02-án. A nyertes direkt üzenetben tud jelentkezni a nyereményért. Ha a nyertes a neve közzétételét követő 3 naptári napon belül nem jelentkezik a nyereményért, a nyeremény a Szervező tulajdonában marad.

 

 

Adatkezelés

A nyereményjáték alatt felvett adatokat a Ring Autóház Kft. marketing kommunikációs célokra használja az Adatvédelmi Törvényben leírtaknak megfelelően. A Ring Autóház Kft. Adatkezelési tájékoztatóját itt tudja elolvasni: Adatkezelési tájékoztató

 

Záró rendelkezések

Figyelemmel arra, hogy a nyereményjáték online környezetben zajlik, Szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a nyereményjátékban részt vevők vagy a Szervező informatikai rendszerében, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook oldalán merültek fel. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A játékszabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a Ring Autóház Instagram és Facebook oldalán. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A nyereményjátékban való részvétel önkéntes, de ha játékos a jelen játékszabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.

 

Ring Autóház Kft. | Minden jog fenntartva 5000 Szolnok, Fék út 4. | Tel.: 56/512-432 | Fax: 56/512-437 | E-mail: info@ringautohaz.hu www.binarytheme.com